Kalmerende After-Work thee

december 31, 2021 Chrystel Stevens 0 Comments

Als je de hele dag op je werk bent, kan het moeilijk zijn om aan iets anders te denken. Het is makkelijk om verstrikt te raken in deadlines en jezelf te vergeten. Als dit iets is waar je mee worstelt, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je: detoxen na een lange dag op het werk met een heerlijk kopje thee. After-work thee heeft zijn ronde gedaan op sociale media, waar mensen hun favoriete recepten en tips voor het maken ervan delen, maar er zijn ook een aantal grote voordelen die voortkomen uit het drinken van dit soort thee!

De voordelen van thee drinken na het werk

De voordelen van het drinken van thee na het werk zijn ontelbaar, maar hier zijn er slechts een paar. Het drinken van iets warms helpt je te kalmeren en te ontspannen van je drukke dag – het is een dubbel effect dat je toelaat je werk in te halen en weg te drijven in een diepe slaap. Thee voor na het werk heeft ook een hoog watergehalte, wat je helpt je droge mond te hydrateren. De cafeïne in thee kan je ook helpen op te peppen als je je moe voelt, en de antioxidanten in de meeste theesoorten zijn goed voor je gezondheid!

Wat voor soort thee kan ik het beste drinken na het werk?

De beste soort thee om na het werk te drinken is een detox groene thee. Als je geen tijd hebt om je eigen thee te maken, zijn er genoeg kant-en-klare opties die je kan vinden bij je plaatselijke supermarkt of online. Kamillethee is ook een goede optie – het staat bekend om zijn kalmerende effecten en helpt de maag te kalmeren. Pepermuntthee is perfect als je op zoek bent naar iets verfrissends en verkwikkends, terwijl lavendelthee perfect is om bij te komen voor het slapengaan. Welke soort thee je ook kiest, zorg er gewoon voor dat je een moment pauzeert en ervan geniet!

Het belang van het juiste theeglas

Hieronder volgen suggesties voor de juiste theeglazen:

  • Gebruik een helder glas of een kop die ondoorzichtig is om te voorkomen dat zonlicht de mooie kleur van je thee bederft.
  • De grootte van het glas bepaalt hoeveel thee je moet gebruiken en hoe sterk de thee zal zijn. Experimenteer met verschillende maten kopjes en theesoorten om te zien wat het beste bij je past.
  • In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zal het gebruik van kokend water je thee niet beter doen smaken, dus probeer geen kokend water te gebruiken als het anders kan. Laat het water in plaats daarvan een paar minuten afkoelen voordat je het in de kop doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.