Deze beroepen zijn ideaal als je graag thuis werkt

Thuiswerken brengt vele voordelen met zich mee. Je deelt bijvoorbeeld zelf je tijd in, je wordt misschien minder afgeleid door collega’s en als je in je onderbroek achter de computer wilt kruipen, dan heeft niemand daar last van. In sommige gevallen is het ook ideaal als je kinderen hebt die je naar school moet brengen en ophalen. Zo kun je elk moment de deur uit en zit je niet vast aan kantooruren. Wij zetten een aantal beroepen op een rijtje waarbij je lekker thuis kan werken.

Vertaler
Als je vertaler bent, spendeer je veel tijd aan lezen en typen. Eigenlijk kun je dit werk vanuit bijna elke locatie doen. Of je nou lekker thuis bent of in een cafeetje gaat zitten, zolang je je maar kan concentreren is elke plek prima. Contact met opdrachtgevers kun je eventueel via mail of skype houden, dus zelfs daar hoef je niet voor de deur uit als je dat niet zou willen.

Webdesigner
Wederom een beroep waar je eigenlijk alleen maar je laptop voor nodig hebt. Contact met klanten of opdrachtgevers is wel heel fijn, maar kan makkelijk via de mail, telefoon of via videobellen. Als je om 06.00 ’s ochtends aan de slag wilt kan dat. Wil je juist ’s avonds laat nog aan de slag omdat je dan alle tijd hebt, dan kun je lekker thuis aan de gang en zit je niet vast aan kantooruren. 

Life coach
Ben je sociaal en help je graag anderen? Dan is life coach wellicht wel wat voor jou. Tuurlijk heb je afspraken met klanten, maar dit kan telefonisch of via videobellen. Wil je een persoonlijke afspraak maken dan kan je dat mooi in je eigen tijd indelen, want je hoeft verder met niemand rekening te houden dan met jou en de klant. Het fijne is dat wanneer je in gesprek gaat met iemand dat ook op heel veel plekken kan. Bij iemand thuis, op kantoor, of tijdens een wandeling door het bos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.