Een cursus Duits vanuit huis volgen?

Volg een cursus Duits bij de Taleninstituut. De Taleninstituut beschikt over een team gekwalificeerde en ervaren docenten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij het taleninstituut terecht voor het volgen van een cursus Duits.

Kan ik ook online Duits leren?

Vanwege het coronavirus zijn veel onderwijsinstellingen gesloten. We merken dat het onderwijs steeds meer online wordt aangeboden. Gelukkig wordt dit ook steeds beter gefaciliteerd. Of je nu op zoek bent naar een cursus Duits voor beginners of een thuisstudie zakelijk Duits, bij onderwijsinstellingen als LOI, NTI, NHA, Laudius en NHBO kan je uitstekend terecht. Je profiteert hier van actueel lesmateriaal, 24/7 toegang tot de leeromgeving en professionele begeleiding. 

Een cursus Duits voor particulieren en bedrijven

De Taleninstituut biedt diverse mogelijkheden voor het volgen van een cursus Duits. Wij organiseren cursussen Duits op diverse niveaus (van ERK A1 t/m C2) en spelen in op de wensen van onze klanten.

Bedrijfscursus

Een bedrijfscursus wordt afgestemd op het bedrijf en de bedrijfsbranche. De bedrijfscursus wordt in het taleninstituut of in-company gehouden en wordt qua inhoud en intensiteit volledig op maat aangeboden.

Privécursus

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de cursus Duits? Kies dan voor het volgen van een privé cursus. De privé cursus wordt geheel toegespitst op uw persoonlijke wensen en ook de locatie waar de cursus wordt gehouden kunt u, in overleg, zelf bepalen.

Algemene groepscursus

De groepscursus Duits wordt wekelijks gehouden, deze cursus Duits is gericht op algemene conversatie. De cursus wordt op verschillende niveaus aangeboden. Er wordt in kleine groepen geoefend om zo de spreekvaardigheid te verbeteren.

Voor een cursus Duits op uw niveau gaat u naar de TaleninstituutOm uw taal- en communicatieve vaardigheid te verbeteren, volgt u een cursus Duits. Daar kunt u terecht voor diverse cursussen, vertalingen en tolkdiensten in alle Europese talen. Bij de cursus Duits staat de klant centraal, wordt er geluisterd naar diens wensen en worden deze, waar mogelijk, gerealiseerd. Deze resultaat- en servicegerichte werkwijze waarborgt een tevreden klant. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.