Hoe creëer je een chillplek voor op kantoor of bij jou thuis?

Iedereen heeft wel eens een rust momentje nodig. Het is dan fijn dat je een plek hebt waar je even ongestoord kan werken of chillen. Het is soms moeilijk om dat plekje te vinden als je niet alleen bent in huis. Maar.. Die kunnen we wel creëren. Lees hier hoe je een chillplek creëert thuis of op werk.  

Zoek een rustige plek  

Zoals de naam al zegt is het de bedoeling dat het een rustige plek wordt. Nu kan ik me voorstellen dat er in de woning niet zomaar een kamer vrij is, want anders zou je dit nu niet lezen. Het is daarom zaak dat we ergens anders een plek zullen zoeken. Wat hierbij slim is, is een rustige plek te pakken. Dus niet midden in de woonkamer waar je kinderen ook rondrennen. Zoek ergens waar jij je fijn voelt een plekje waar wij een chill hoekje van kunnen maken.  

Lekker kunnen zitten 

Nou is je chillplek natuurlijk de plek waar je lekker wil gaan zitten. Je moet hier dus ook iets hebben staan waar je op kunt zitten. Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt, maar wat een geweldig product is zijn zitzakken. Hier kun je heerlijk languit in wegzakken en in relaxen. Je hebt verschillende soorten zitzakken, zelf een zitzak voor buiten en een lounge zitzak. Om het nog meer een zithoekje te maken kun je het ook een beetje gezellig maken. Zet er bijvoorbeeld een tafeltje neer voor je drinken, leg wat tijdschriften neer en kleed het wat aan met kussens en kaarsen.  

Ongestoord genieten  

Nu zit je natuurlijk nog steeds op kantoor of in je woning, dus de kans is groot dat je alsnog gestoord wordt. Geef ook gerust aan, aan andere mensen dat je even wil chillen en even niet beschikbaar bent. Doe desnoods oordopjes in om volledig te kunnen genieten. Hou deze plek ook alleen vrij voor de momenten dat je even echt wil ontspannen en ga er dus niet op andere momenten zitten. Zo blijft het een speciale plek, waar je alleen komt voor je rust.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.