Jammer dat het werk klaar is

mei 3, 2019 admin 0 Comments

Beter één briljante vondst dan stapels papier. Complexe infravraagstukken. RvB Engineering houdt ervan. De creatieve inslag van RvB komt goed van pas in een terreinontwerp.

Omgevingsfactoren die elkaar in de weg zitten. Hier zijn ze dol op bij RvB. Ieder onderdeel verdient de juiste aandacht. Met veel kennis en ervaring ontwerpen zij graag uw terrein. De vraag die RvB zich iedere dag stelt: “ kan het nog anders?”

Zij nemen u als opdrachtgever als uitgangspunt. Analyseren, ontwerpen, ontwikkelen en realiseren, zij verliezen u niet uit het oog.

RvB engineering staat garant voor een transparant ontwerpproces en sluit aan bij uw specifieke behoeften en diensten. Onze kracht wordt al meer dan twintig jaar erkend door overheden, organisaties en ondernemers.

Het werk begint met het maken van sonderingen, het inmeten van terreinen, grondmonsters nemen, klic-meldingen opvragen, en constructieberekeningen maken. Met als resultaat een compleet ontwerp met onderbouwde berekeningen, klaar voor de vergunning en realisatie van het plan.

RvB engineering heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zij ontwerpen veelal civieltechnische en soms bouwkundige constructies. Altijd met duurzame oplossingen in het achterhoofd.

 “De samenwerking verliep erg prettig. Ik had nog niet eerder met RvB samengewerkt. Ik zie RvB als een totaalpartner die in alle onderdelen van een project kan meedenken en adviseren.”

’RVB Groep is zo zeker van hun berekeningen, dat ze daar garantie op afgeven. Ook de planning en de kosten hielden ze mooi binnen de bandbreedte. Het is bijna jammer als het werk klaar is, zo prettig is de samenwerking met RvB geweest.’’

  “De uitvoerder van RvB was een prettige man om mee te werken. We hadden tweewekelijks overleg op de bouw. De manier van communiceren en zijn oplossingsgerichtheid spraken mij erg aan.”

Een greep uit de reacties van tevreden klanten. Bij tal van cases hebben zij bewezen met goede oplossingen te komen. Toeval? Nee. Want bij RvB ontwikkelen zij als civiel engineersbureau de een passende oplossing. Als infraspecialist staan zij garant voor de realisatie van terreinverharding. Juist deze combinatie maakt de RvB een betrouwbare partner. De kracht van creativiteit!

Nieuwsgierig naar meer? Hier een greep uit de projecten van RvB engineering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.