Uit welke pyjamastoffen kun je kiezen?

Wekker
november 14, 2019 Chrystel Stevens 0 Comments

Ben je op zoek naar een leuke pyjama, maar twijfel je nog een beetje welke stof je gaat kiezen? Dat begrijpen wij heel goed. Sommige stofjes houden juist warmte vast, waardoor je het warm krijgt, maar er zijn ook stoffen die ervoor zorgen dat de nachtmode juist ademt. Ook kan het voorkomen dat je allergisch bent voor een bepaalde stof. Wij nemen je graag mee in de verschillende pyjamastoffen.

Last van veel zweet tijdens het slapen?

Heb jij het vaak ontzettend warm in bed? Waardoor je gaat zweten? Een pyjama met een katoenen stofje zorgt ervoor dat je minder zweet, aangezien de stof ademt. Daarnaast is het ook nog een natuurlijke stof. Je kunt het beste natuurlijke stofjes dragen als je veel zweet. Dit zorgt er ook voor dat je niet meer zo nat wakker wordt, aangezien de pyjama de warmte niet vasthoudt.

Ben jij een echt koukleum?

Ben jij iemand die het onwijs vaak koud heeft? Daar hebben wij een goede oplossing voor. Je kunt dan het beste kiezen voor een pyjama met badstof. Deze stof bestaat uit 80% katoen en 20% polyester. Dit betekent dat het grote deel gemaakt is van natuurlijk materiaal. De andere 20% zorgt ervoor dat je het lekker warm krijgt en elastisch is. Nachtmode in badstof zijn sterk en gaan lang mee. Deze stof is ook verkrijgbaar in verschillende badjassen. Jij wil er toch ook een?

Een van de natuurlijkste pyjama stoffen

Heb je vaker gehoord van viscose? Het is namelijk stof, die ook wel bekend is als rayon. Het is een natuurlijke, synthetische stof. Viscose bestaat voor 90% uit de cellulose van bomen, zoals beuken of sparren. Uiteindelijk ontstaan er hele dunne draden. Deze worden vervolgens in een bad zwavelzuur gelegd, zodat het uiteindelijk een pyjama kan worden. Ben je op zoek naar een pyjama? Denk dan aan nachtmode dames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.