Vuurschalen creatief gebruiken in de tuin

oktober 1, 2018 admin 0 Comments

Niet alleen is een vuurschaal op een knusse zomeravond een leuke sfeermaker, maar je zit er ook nog eens lekker warmpjes bij. Bovendien hoeft een vuurschaal voor in de tuin niet zoveel te kosten. Een kleine investering dus voor heel veel plezier. Daarnaast past een vuurschaal in elke tuin. Of jouw zithoek nu groot of klein is: er is altijd ruimte voor een vuurschaal!

Vuurschalen van cortenstaal vs roest

Je kan je voorstellen dat een vuurschaal heel wat te verduren krijgt. Misschien staat de schaal wel in weer en wind buiten en het materiaal moet natuurlijk hittebestendig zijn. Veel schalen zijn van Cortenstaal gemaakt. Een cortenstaal schaal zal lang mee gaan en is bestand tegen corrosie. Het staal is een legering van veel verschillende metalen, waaronder koper, chroom en zink. Door de unieke legering is een vuurschaal cortenstaal een prachtig product, met een unieke uitstraling. Vuurschalen van cortenstaal komen in elke tuin tot hun recht en zullen lang mee gaan.

Grillen op een corten schaal

In sommige gevallen zijn mensen op zoek naar iets meer dan alleen een vuurschaal. Bij sommige vuurschalen is het mogelijk een rooster op de schaal te plaatsen, waardoor je hapjes kan roosteren. Zo worden je zomeravonden niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens heel erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.