Handwerken met de Phildar Coton 3

oktober 1, 2020 Chrystel Stevens 0 Comments

Mede dankzij de intelligente lockdown is handwerken weer ontzettend populair geworden. Je kunt zelf kleding maken, maar ook kleedjes, accessoirs (zoals een leuke sjaal) en woonaccessoires haken. Genoeg inspiratie te vinden in haakboeken, op Pinterest en op YouTube. Daarvoor heb je natuurlijk wel de juiste materialen nodig. Een goede haaknaald, een leuk patroon (of genoeg creativiteit) en mooi wol. Voor haken is de Phildar Coton 3 echt perfect!

Grote kleurencollectie van de Phildar Phil Coton 3

De Phildar Coton lijnen zijn altijd in de standaard collectie van Phildar te vinden. En daar zitten echte pareltjes tussen. Omdat de Phildar Phil Coton 3 een garen is van 100% katoen en verrijkt is met aloë vera, is dit garen perfect om kleedjes en kleding mee te maken. Het voelt heerlijk zacht aan op de huid. En dankzij de ruime kleurencollectie kun je echt je eigen designs maken. Rood, roze, wit, geel, blauw, paars.. Aan kleuren geen gebrek! 

Bij Crcouture heb je ook nog hele leuke verrassingspakketten van de Phildar Coton 3 collectie. Voor €99,95 kun je een verrassingspakket met 55 bollen wol kopen. Het leuke hieraan is is dat je kleuren kunt gebruiken die je misschien zelf niet had uitgekozen. En dat kan echt hele leuke resultaten opleveren! 

Hoe je de leukste items zelf kunt maken

Twijfel je over wat je wil maken met de mooie Phildar Phil Coton 3 garen? En heb je zelf even geen inspiratie? Dat overkomt de beste natuurlijk. Gelukkig kun je bij winkels zoals Crcouture ook haakpakketten kopen. Dit zijn pakketten op basis van patronen uit de haakboeken van bekende merken. In het pakket zit een gratis haakpatroon, een duidelijke omschrijving en de garen die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Wil je een trui maken, maar dan met andere kleuren? Dat kun je gewoon aangeven bij Crcouture! 

Zo kun je een standaard patroon echt persoonlijk maken. Leuk om te geven en te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.