Kerstpakketten: de trends van het moment

december 17, 2018 admin 0 Comments

Wat zijn op dit moment de trends op het gebied van kerstpakketten en hoe zorg je ervoor dat je je personeel verrast met een uniek kerstpakket? Ieder jaar kan het weer een uitdaging zijn om een zo leuk mogelijk pakket samen te stellen, en wanneer je deze online bestelt, zal het je om te beginnen heel veel tijd schelen én geef je al jouw personeel en zakenrelaties een kerstpakket die ze niet snel zullen vergeten. Online je originele kerstpakketten bestellen is dus gewoon een win-win situatie waar je heel veel voordeel uit kunt halen!

Groen, groener, groenst

Ieder jaar zijn er weer een aantal soorten kerstpakketten waar veel vraag naar is, en dat is ook dit jaar niet anders. Een van de meest geziene trend dit jaar is het duurzame kerstpakket. Vandaag de dag staat er veel in het teken van duurzaamheid en dit zie je terug in het pakket voor kerst. Bij het duurzame pakket kun je denken aan veel groen, staat recycling en milieu centraal en zijn er tal van biologische en fairtrade producten. Ook zitten er bijvoorbeeld producten bij waarvan de opbrengst naar het goede doel is gegaan.

Veel gezien: Italiaanse en Hollandse kerstpakketten

Een andere trend die je veel tegenkomt dit jaar is het Italiaanse pakket. De Italiaanse keuken is al jaar en dag populair in ons land en dat is ook dit jaar niet anders. In het Italiaanse pakket vind je dus heel veel lekkernijen uit Italië, waaronder pasta, verschillende sauzen, lekkere wijnen en andere onmisbare etenswaren. Ook populair: Nederlandse kerstpakketten met allerlei Hollandse delicatessen uit alle hoeken van het land. Je kunt je medewerkers maar ook je zakenrelaties dus leuk verrassen met een echt Hollands kerstpakket, vol lekkers en handige extra’s.

Andere leuke pakketten voor de kerst

Het is overigens nog steeds onverminderd populair: de traditionele kerstpakketten. Het gaat hierbij meestal om een feestlijk verpakt pakket in de traditionele kerstkleuren rood en groen. In het pakket zitten allerlei lekkernijen zoals kerststol maar ook chocola en andere echte kerstsnacks. Een ander idee, dat deels bijdraagt aan de duurzame trend, is een kerstpakket vol met streekproducten. Het zijn vooral lekkernijen uit eigen land, die bij iedereen geliefd zijn! Het is dus een schot in de roos om met zo’n kerstpakket de kerstdagen in te gaan en het jaar af te sluiten. Ook het BBQ pakket is populair en zeker een goede keus!

Bestel je originele kerstpakketten nu online!

Je kunt het dus heel origineel aanpakken en echt voor een verrassend kerstpakket kiezen. Dankzij de vele opties die je online zult tegenkomen is het altijd mogelijk om iets te vinden dat zowel bij jouw bedrijf als bij de medewerkers passen. Ook voor je zakenrelaties is het leuk om een aardigheidje te krijgen voor de Kerst. En wanneer je meerdere kerstpakketten online bestelt, is de kans groot dat je flink wat korting zult ontvangen. Zo wordt het bestellen van pakketten niet alleen leuk, maar is het ook nog eens voordelig. Wees er wel op tijd bij want op = op!

 

Inspiratie nodig? Kijk op: https://www.kerstpakkettenidee.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.